سیر سیاه چگونه تهیه میشود 2024-04-08
چگونه با سیر سیاه، غذاهای خوشمزه درست کنیم؟ ایران گیاه؛ راه حلی برای سالم زیستن!
سیر سیاه می تواند التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش داده و حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود بخشد.در مطالعه دیگری محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند از استرس اکسیدایو در مغز جلوگیری کند. داروهای کاهش دهنده فشار خون به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه فشار خون بالا را بیشتر از سیر معمولی کاهش می دهد. در واقع، این دارو به اندازه بسیاری از داروهای کاهش دهنده فشار خون موثر است. سیر سیاه دارای ترکیبات فوق العاده ای است که 2 ترکیب مهم آن SAC و SAMC است و بر اساس مطالعات علمی نشان داده شده است که تاثیرات بسیار قوی دارند و به عنوان یک عامل مهم در کاهش دهنده کلسترول خون می باشد. این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیابشده به دست میآید، گزینهای بسیار عالی برای اوقاتی است که میخواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. 7- بعضی افراد، سیر سیاه را به سس پیتزا و لازانیا یا پای گوشت اضافه می کنند.
شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است. سیر سیاه موثر است ولی معجزه یا یک درمان خیلی مفید برای این مشکل نیست. سیر سیاه به شما انرژی و نشاط میبخشد و ضعف و خستگی را از بین میبرد. این دسته از فواید ذکر شده برای سیرسیاه به صورت تجربی و بر اساس مصرف برخی از افراد و عملکرد مثبتی که روی آن ها داشته ثابت شده و ممکن است فواید بسیار دیگری نیز داشته باشند که به اثبات نرسیده. سیر سیاه را اولین بار کره ای ها برای مصارف دارویی تولید کردند و جدا از مصارف دارویی، از این محصول برای تهیه شکلات یا نوشیدنی های انرژی زا نیز استفاده می شود.
برای درست کردن نان سیر، معمولاً نان باگت یا چاباتا را با مخلوطی از کره یا روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و گاهی اوقات گیاهان معطر مثل جعفری یا اورگانو آغشته میکنند. سپس نان را در فر یا روی گریل حرارت میدهند تا طلایی و برشته شود. برخی افراد برای طعم بیشتر، پنیر موزارلا یا چدار را نیز به این مخلوط اضافه میکنند. نان سیر به دلیل طعم قوی سیر و بافت ترد و نرم، همراه با سوپها، سالادها و غذاهای گوشتی بسیار خوشمزه است. به دلیل وجود این فواید است که سیر سیاه اکنون به یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها در دنیا تبدیل شده است. برای اینکه بتوانید سیر سیاه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، ابتدا باید با نحوه مصرف سیر سیاه و روش درست کردن غذا با استفاده از آن آشنا شوید تا بتوانید بهترین و خوشمزه ترین غذاها را با این مدل سیر تهیه کنید.
از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزهدار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده میشود. آیولی یک سس مدیترانهای است که از سیر و روغن زیتون تهیه میشود. سس سیر را میتوان برای طعم دادن به بسیاری از غذاها و بشقابها مانند استیک، ماهی، غذاهای دریایی، گوشت گوسفند، دنده، مرغ، تخممرغ و سبزیجات استفاده کرد.[۱][۲] از این سس به عنوان چاشنی نیز استفاده میشود. در مرحله بعدی اجازه دهید سیرها به مدت ۲ الی ۳ هفته و به شکلی پیوسته در معرض حرارت بالا قرار بگیرند تا نرم شوند و به رنگ مشکی درآیند. هر از گاهی آرامپز یا پلوپز خود را چک کنید و مطمئن شوید که روی تنظیمات حرارتی پایینتر قرار نگرفته یا خاموش نشده باشند.
برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیر سیاه، می توان از انواع سیرهای ایرانی مانند سیر همدان و کرمانشاه استفاده کرد. در فرآیند تخمیر سیر سفید، طعم سیر شیرین و دلنشین می شود و بوی بد سیر از بین می رود. این امر موجب می شود خاصیت سیر دوچندان شده و بعد از این امر از این محصول به روش های مختلف استفاده می گردد.
اگر شما هم این تصور را دارید که سیرسیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیرسفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. سیر سیاه میتواند به تنظیم انسولین و کنترل سطح قند خون در بدن کمک کند.. سیر سیاه ریسک دیابت بارداری را پایین میآورد و این پتانسیل را دارد که از عوارض ناشی از دیابت کنترل نشده پیشگیری کند.. اولین نکته برای تهیه سیر سیاه این است که بدانید فرایند تبدیل سیر به سیر سیاه واکنشی به نام مایارد (Maillard) نام دارد که عامل طعم متمایز غذاهایی است که بر اثر حرارت قهوهای رنگ میشوند. برای رسیدن سیر به این واکنش و داشتن قوام و چسبندگی سیر سیاه به دما و رطوبتی تنظیم شده نیاز است.
با توجه به تمام خواص برشمرده شده، سیر سیاه میتواند گزینهای ارزشمند برای افزایش سلامتی باشد. اما همانطور که بیان شد، بسیاری از این خواص بر پایه تجربههای فردی و تحقیقات اولیه هستند. لذا توصیه میشود قبل از استفاده مداوم، به ویژه برای اهداف درمانی، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. این امر به شما کمک میکند تا از تمام فواید سیر سیاه بهرهمند شوید و هر گونه عوارض جانبی احتمالی را به حداقل برسانید. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید.
همچنین میتواند انسان را بیماریهای مربوط به سن مانند زوال عقل و آلزایمر را که در اثر سلولهای آسیب دیده ایجاد میشوند، دور نگه دارد. میتوانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. تا به اینجای کار میدانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور میتوان این خوراکی منحصربهفرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا میشوید. پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که میتوانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سسهای مخصوص سالاد اضافه کنید.
مصرف زیاد سیر سیاه میتواند باعث بوی دهان و بدن و شکمدرد شود. حالا که میدانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر میتواند در پختوپز انعطافپذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقهمند باشید. مصرف زیاد سیر سیاه میتواند باعث بوی دهان و بدن و شکمدرد شود.
می توان آن را چرخ کرده و در سس ها، اسپری ها و مارینادها استفاده کرد، یا برش داد و به سالاد، سوپ و خورشت اضافه کرد. همچنین به خوبی با پنیر، گوشت و غلات جفت می شود و می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و طعم دهنده است که می تواند بعد جدیدی به آشپزی شما ببخشد. اگرچه یافتن آن ممکن است سخت تر از سیر معمولی باشد، اما به دنبال طعم پیچیده و مزایای تغذیه ای آن است. 8- سیر سیاه را می توان به انواع سوپ سبزیجات، سوپ مرغ، نودل و...
پنیر آبی طعم تند و نمکی به نان سیر میدهد و آن را به یک پیشغذای خاص و متفاوت تبدیل میکند. علاوه بر پنیر آبی، میتوان از گردو خرد شده نیز برای تزئین نان استفاده کرد. نان سیر یکی از حالتهای طعمدار نان است که احتمالا هر بار از عطر و طعم آن شگفتزده میشوید و برای باری دیگر، آن را در سفارشهای غذاییتان مانند مرغ سوخاری ثبت میکنید.
در طی فرآیند تخمیر، ترکیبات موجود در سیر تجزیه میشوند و ترکیبات جدیدی تشکیل میدهند که راحتتر توسط بدن جذب میشوند. سیر سیاه همچنین دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به سیر معمولی است که می تواند به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک کند. پس سیر سیاه را از کجا می توان تهیه کرد؟ می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی تخصصی و برخی از فروشگاه های مواد غذایی، هم به صورت آنلاین و هم حضوری پیدا کرد. آیا فرق سیر سیاه با سیر سفید را میدانید؟ شاید بپرسید طرز تهیه سیر سیاه برای لاغری چگونه است؟ در ابتدا باید بدانیم سیر سیاه چیست و سیر سیاه چگونه درست میشود؟ با خواص سیر سیاه هم آشنا خواهید شد.
می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است.
برای خرید سیر سیاه، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که به صورت تخصصی روی این محصول کار میکنند. این مراکز با انواع مختلف سیر سیاه و فرآیندهای تخمیر مختلف آشنا هستند، و میتوانند محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب را عرضه دارند. خرید از این مراکز به شما این امکان را میدهد که انواع مختلف سیر سیاه را بر اساس زمان تخمیر تشخیص داده و محصولی را انتخاب کنید که بهترین خواص را دارد. مصرف منظم سیر سیاه میتواند به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که ناشی از آسیب سلولهای مغزیاند کمک کند.
تخمیر سیر سفید و تبدیل شدن آن به سیر سیاه باعث واکنشهایی میشود که بر اسیدهای آمینه تاثیر میگذارد و به طور طبیعی، قند موجود در سیر را تغییر میدهد تا طعم و بافت سیر را تغییر دهد. رنگ مشکی متمایز سیر سیاه ناشی از تولید ترکیبی به نام ملانوئیدین است. واکنش تخمیر نه تنها رنگ سیر را تغییر میدهد، بلکه عطر و طعم را نیز تغییر میدهد. این فرآیند طعم تند سیر سفید را از بین میبرد و سیر را سبک و جویدنی میکند. نان سیر یکی از محبوبترین پیشغذاها یا همراه غذاهای اصلی در سراسر دنیاست.
در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود. سیر سیاه، بویی تند مانند سیر سفید ندارد، معده را نمیسوزاند و جزء مواد غذایی است که اخیرا بسیار مورد بحث و توجه قرار گرفته است. تخمیر یک روش طبیعی است که بشر قرنها در تهیه بسیاری از غذاهای مفید مانند کفیر، ماست و ترشی و… استفاده کرده است. در نتیجه، مکانهای مختلفی برای تهیه سیر سیاه وجود دارد، از خردهفروشیهای آنلاین گرفته تا بازارهای کشاورزان محلی. چه به دنبال حبه سیر سیاه کامل باشید، چه پودر سیر سیاه یا خمیر سیر سیاه، گزینه های زیادی برای مطابقت با نیازهای شما وجود دارد. بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید.
سیر سیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد و به چربی سوزی و کاهش اشتها کمک میکند. سایر فواید آن شامل تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد معده و کبد، خاصیت ضد سرطانی، بهبود عملکرد قلب، خاصیت ضد حساسیتی و درمان زودانزالی میشود. این خواص بر پایه تجربههای فردی و ممکن است فواید بیشتری نیز داشته باشند که هنوز کاملاً ثابت نشدهاند. با توجه به رواج فزاینده سیر سیاه در بازار و توجه بیشتر فروشگاهها به فروش این محصول، اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. سیر سیاه، که به صورت حبهای و به رنگ سیاه یافت میشود، به راحتی قابل مصرف است و از سیر سفید متمایز میگردد.بسیاری از خواص بینظیر سیر سیاه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. اما، آیا همهی این ادعاها بر پایهی واقعیت استوار هستند؟ در این مقاله، ما به بررسی دقیق و علمی خواص اعلامشده سیر سیاه پرداخته و صحت این ادعاها را مورد سنجش قرار میدهیم.
شاید از شنیدن نام سیر سیاه تعجب کرده باشید و بخواهید که بیشتر با این نوع سیر آشنا شوید. در همین ابتدای مطلب لازم است بدانید که سیر سیاه (black garlic) در واقع همان سیر سفید است که تخمیر می شود و فرآیند تخمیر سیر باعث سیاه شدن رنگ آن می شود. فرآیند تخمیر سیر و تبدیل آن به سیر سیاه به صورت دستی و با کمک حرارت غیرمستقیم انجام می شود تا تمام بخشهای سیر به خوبی تخمیر شوند. این ماده غذایی، به عنوان روغن سیر سیاه در درمانهای مراقبت از مو استفاده میشود. قبل از خواب شب، میتوانید یک حبه سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید.
خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه ده برابر قویتر از همین خواص در سیر سفید میباشد.. این مولکولهای آنتیاکسیدانی از سلولهای شما در برابر آسیبهای اکسیداتیو که منجر به پیری و بیماری میشوند محافظت میکنند.. سیر سیاه، آلیسین ناپایدار را به مولکولهای پایدارتر آنتیاکسیدانی تبدیل میکنند.
بافت سیر سیاه نرم و جویدنی است که باعث می شود به روش های مختلف آن را به راحتی در ظرف ها بگنجانید. سیر سیاه یک مکمل غذایی است که حاوی اجزای طبیعی مفید است و از برخورداری از سلامت عمومی و کاهش ضعف و خستگی پشتیبانی میکند. در اثر تخمیر سیر، خواص ضد سرطان آن تشدید میشود و حاوی مادهای است که را کاهش میدهد که سطح این ماده بسیار بیشتر از سیر معمولی است. همچنین از آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد به بدن و پوست ما جلوگیری کرده و آن را از بین میبرد.
از آنجایی که این سیر بو و طعم تندی ندارد، با سایر ترکیبات غذا به خوبی مخلوط می شود و غذای شما را بسیار خوشمزه و خاص می کند. پخت غذا تا حد زیادی سلیقه ای است و این شما هستید که انتخاب می کنید چه غذاهایی را با کدام مواد تهیه کنید. اما برای استفاده از سیر سیاه در هنگام آشپزی، چند پیشنهاد کلی را به شما خواهیم داد که می توانید با توجه به ذائقه خود از این موارد استفاده کنید. همچنین گفته میشود که تحرک اسپرم را کاهش میدهد و میتواند با کاهش پتاسیم، ماهیچههای قلب را نیز تحت تأثیر قرار میدهد. مواد مغذی موجود در سیر سیاه در درمانهای رویش مجدد مو و استفاده میشود.
عوامل زیادی بر روی قیمت و کیفیت نهایی این محصول تاثیرگذار هستند. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید. برخی التهاب ها مانند بتا آمیلوئید می تواند باعث التهاب در مغز شود که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد.
سیر سیاه دکتر بیزخواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه میتواند سلولهای آسیبدیده بدن را ترمیم کند. نکتهی آخر، این است که برای تهیه سیر سیاه، از حبه سیر تمیز، تازه و باکیفیت همراه با پوست استفاده کنید و البته میتوانید بهجای حبه سیر، گل سیر تمیز را به صورت کامل همراه با پوست استفاده کنید. مصرف منظم سیر سیاه میتواند به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که ناشی از آسیب سلولهای مغزیاند کمک کند. هنگام خرید سیر سیاه، مهم است که به دنبال منابع باکیفیت باشید تا طعم و بافت ثابتی داشته باشید. در حالی که سیر تازه می تواند چندین ماه در جای خشک و خنک نگهداری شود، سیر سیاه ماندگاری کوتاه تری دارد و برای حفظ کیفیت آن باید در یخچال یا فریزر نگهداری شود. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و هیجان انگیز است که می تواند به بسیاری از غذاها بعد جدیدی ببخشد.
افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار میدهند.
از آنجایی که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با اینکه سیر سیاه چگونه درست میشود اختصاص دادید بی نهایت سپاسگزاریم. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد. به گفته متخصصان تغذیه، سیر سیاه تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری میکند و در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است. در این مطلب از سایت همسرتایم به این سوال که سیر سیاه چگونه درست میشود می پردازیم. سیر را در چند لایه نازک فویل و یا هر ظرف درب داری که به دما مقاوم است بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود و سپس در فر قرار دهید.
سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود. فقط از یاد نبرید که برخی حبههای درونیتر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید. هر سیر سیاه کامل حاوی حدودا ۱۰ حبه کوچک است که به راحتی از ساقه اصلی جدا میشوند. برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح میدهید، میل کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل میتوانید این پوستهها را هم نگه دارید و از آنها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید. سیر سیاه علاوه بر خواص سلامتی به عنوان یک ادویه محبوب در آشپزی به کار میرود که می توان در تهیه غذاهای مختلف، خورشها، و حتی سسها استفاده کرد تا طعم خاص و خوشمزهای به غذا بدهد.
سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتیاکسیدانی بیشتری است.. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک میکند دفاعتان در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو قویتر شود. هوموسیستئین که نوعی آمینواسید تولید شده در بدن است میتواند به دیواره عروق آسیب زده و زمینه را برای بیماریهای قلبی و عروقی فراهم کند..
سیر حاوی قند و اسیدهای آمینه است، هنگامی که تحت تخمیر قرار میگیرد، ماده ای تیره به نام ملانوئیدین تولید میکند. سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است. فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد.
به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. سیر، این پیاز کوچک و معطر، قرنهاست که به عنوان یک چاشنی و داروی طبیعی مورد استفاده قرار میگیرد. ترکیبات گوگردی موجود در سیر، بهویژه آلیسین، مسئول بسیاری از خواص درمانی آن است. آلیسین نه تنها طعم تند و مشخص سیر را ایجاد میکند، بلکه خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی قدرتمندی دارد. همچنین، میتوانید از انواع مختلف روغن زیتون مانند روغن زیتون فرابکر برای طعمدار کردن نان سیر استفاده کنید. برای تهیه این نوع نان سیر، از پنیر آبی به جای پنیر پارمزان استفاده میشود.
اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. آموزشها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال بهموقع بخشی از خدمات ارائهشده میباشد. ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار میکنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش دادهایم. شاید خوردن سیر خام چندان خوشآیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروبها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. همانطور که از سیر سفید در مواد غذایی خود استفاده می کنید، سیر سیاه هم یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی می باشد.
سیر استفاده شده برای فرایند تخمیر سیر همدان است که به دلیل آب و هوای گرم و خشک و ترکیبات خاک ، مواد معدنی بیشتری دارد و در دنیا معروف می باشد. این انتخاب برای تخمیر ، سبب افزایش کیفیت و طعم مطلوب تر محصول می شود. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبههای سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط میشود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن میشود. پوراتا[۶] سس مشابهی است که به جای سیر با ترهفرنگی تهیه میشود. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه میشود.
شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. با توجه به وضعیت بدن شما، مصرف توصیه شده حدود 1 تا 3 حبه سیر سیاه در روز است اما ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند.
آنتی اکسیدان ها بیشتر در مواد غذایی وجود دارند که سیر یکی از مواد غذایی است که آنتی اکسیدان زیادی دارد. این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود. اگر به دنبال یک فروشگاه مطمئن برای خرید سیر سیاه هستید، همین حالا به فروشگاه اینترنتی ایران گیاه مراجعه کنید و سیر سیاه درجه یک و با کیفیت را از ایران گیاه تهیه کنید. 3- یکی دیگر از روش های اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی، استفاده از آن در پوره سیب زمینی و پوره تخم مرغ است.
طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. حبهها را از ساقه سیر جدا نکنید و از آب هم برای شستشو کمک نگیرید. سیر سیاه مادهای ادرار آور و حاوی پتاسیم است که میتواند به درمان یا جلوگیری از پیشرفت انواع بیماریهای کلیوی کمک کند. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. سیرسیاه چگونه تهیه میشود؟ برای تهیه سیرسیاه باید سیر را طی مدت زمان مشخصی در دستگاه های خاص قرار دهید...
سیر سیاه به طور گسترده ای در دسترس است و به راحتی می توان فروشگاهی را پیدا کرد که آن را بفروشد. شما می توانید انواع و مارک های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که مطابق سلیقه و نیاز خود برسید. اگر می خواهید با تهیه سیر سیاه خود آزمایش کنید، می توانید این کار را نیز انجام دهید. با گزینه های بسیار زیاد، لذت بردن از طعم منحصر به فرد و مزایای سلامتی سیر سیاه هرگز آسان تر نبوده است.
این مواد، میتوانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص سیر سیاه را با یکدیگر مرور میکنیم. سیر سیاه، که در ابتدا به صورت سیر سفید وجود دارد، طی فرایند تخمیر در دستگاههای مخصوص با تنظیم دقیق دما و رطوبت به مدت ۴۰ تا ۹۰ روز به سیر سیاه تبدیل میشود. این فرایند باعث تبدیل آلیسین موجود در سیر به آنتیاکسیدان میشود که نتیجهاش از بین رفتن بوی نامطبوع سیر سفید است. در نتیجه، یکی از بارزترین مزایای سیر سیاه، نداشتن بوی بد و تغییر بافت آن به حالت پاستیلی نرم است که به راحتی خورده میشود و طعم دلچسبی شبیه به رب انار دارد. این نوع سیر به دلیل فرایند تخمیر خاصی که طی میکند، خواص متعددی دارد که از سیر معمولی متمایز میشود.
مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود.
به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان 40 الی 90 روز قرار میدهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به انتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند.
همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. چه آن را بخرید و چه آن را در خانه درست کنید، سیر سیاه یک ماده همه کاره است که مطمئناً به یک جزء اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد. سیر سیاه نوعی سیر است که برای چند هفته در دمای بالا تخمیر شده تا سیاه شود و طعمی منحصر به فرد و پیچیده پیدا کند.
خبر خوب اینکه فرایند تهیه سیر سیاه خانگی بسیار آسان است، اما برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن باید صبوری زیادی به خرج دهید. 6- یکی از بهترین روش های استفاده از سیر سیاه، اضافه کردن آن به کشک بادمجان و میرزا قاسمی است. شما می توانید در انتهای مراحل پخت این غذاهای خوشمزه، سیر سیاه را به آنها اضافه کنید تا از خواص فراوان سیر سیاه بهره مند شوید و طعم فوق العاده ای را نیز به این غذاها ببخشید.